Регистрация 2019

Home/Регистрация 2019

РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА

II ЗИМНО УЧИЛИЩЕ ПО МЕДИЦИНСКА ОНКОЛОГИЯ
Европа и Азия – Дискусия за бъдещето в лечението на рака

1-3 ноември 2019, к.к. Боровец

Условие за участие:

Участие в зимното училище по Медицинска онкология на Клуб Млад Онколог, могат да вземат лекари, специализиращи медицинска онкология.

Лични данни

Член на Клуб Млад Онколог България *

Хотелско настаняване в хотел Рила, к.к. Боровец

Само попълнилите настоящата регистрационна форма и платилите такса участие имат гарантирано хотелско настаняване за периода на заявените дати. Хотелското настаняване, храната и напитките за придружаващите лица се заявяват и заплащат предварително на стойността на такса участие. Промяна или отказ от участие в събитието е необходимо да се направят не по-късно от 15.10.2019 г. на имейл inventstream@gmail.com.

Такса участие

Таксата за участие в срещата включва: достъп до всички лекции по време на събитието, информационни и рекламни материали, хотелско настаняване, закуска, обяд, вечеря, и безалкохолни напитки за дните на събитието.

Ранна регистрация до 10.06.2019 г. – 480 лв.
За членове на Млад Онколог – 400 лв.
Късна регистрация до 15.10.2019 г. – 600 лв.

Плащането се извършва по банков път – IBAN на сметка в лева: BG30UNCR70001520815291
Молим ви да напишете името и фамилията на участника в полето „Основание за плащане” на платежното нареждане.

Потвърждението на Вашата регистрация ще бъде изпратено на горепосочения от вас имейл адрес, след като такса регистрация е платена от ваша страна.

Местата за участие са ограничени. Крайната дата за заявяване на участие е 15.10.2019 г.
След тази дата Клуб Млад Онколог не може да гарантира хотелско настаняване и участие в Зимното училище по Медицинска онкология.

Повече информация можете да получите на телефон +359 888 938 571 от д-р Росица Кръстева, председател на Клуб Млад Онколог.

Съгласен съм с Общите условия за ползване и сдружение Клуб Млад Онколог да използва личните ми данни, за регистрация за събитие "II ЗИМНО УЧИЛИЩЕ ПО МЕДИЦИНСКА ОНКОЛОГИЯ" съгласно Политиката за Поверителност