РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА

IX Международна среща на Клуб Млад Онколог България
Мултидисциплинарност и Персонализирана медицина
Нова ера в онкологията
20-22 май 2022, Катарино

Лични данни

Член на Клуб Млад Онколог България *

Хотелско настаняване в хотел Катарино

Само попълнилите настоящата регистрационна форма и платилите такса участие имат гарантирано хотелско настаняване за периода на заявените дати. Хотелското настаняване, храната и напитките за придружаващите лица се заявяват и заплащат предварително на стойността на такса участие. Промяна или отказ от участие в събитието е необходимо да се направят не по-късно от 13.05.2022 г. на имейл inventstream@gmail.com.

Такса участие

Таксата за участие в срещата включва: достъп до всички лекции по време на събитието, информационни и рекламни материали, хотелско настаняване, закуска, обяд, вечеря, и безалкохолни напитки за дните на събитието.

Регистрация – 700 лв.
Регистрация за членове на Клуб Млад Онколог – 600 лв.
Посочените суми са без ДДС.

Плащането се извършва по банков път – IBAN на сметка в лева: BG30UNCR70001520815291
Молим ви да напишете името и фамилията на участника в полето „Основание за плащане” на платежното нареждане.
След като такса регистрация бъде платена от Ваша страна, ще получите потвърждение за Вашата регистрация на горепосочения от Вас имейл адрес.

Крайната дата за заявяване на участие е 20.04.2022 г.
След тази дата Клуб Млад Онколог не може да гарантира хотелско настаняване и участие в IX Международна среща на Клуб Млад Онколог, 20-22 май 2022 г.

Повече информация можете да получите на телефон +359 888 938 571 от д-р Росица Кръстева, председател на Клуб Млад Онколог или на телефон +359 885 844 589 - Антония Борисова, организатор.

Моля след като попълните регистрационната форма, натиснете долупосочения бутон РЕГИСТРАЦИЯ.

Съгласен съм с Общите условия за ползване и сдружение Клуб Млад Онколог да използва личните ми данни, за регистрация за събитие "VIII Международна среща на Клуб Млад Онколог" съгласно Политиката за Поверителност