РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА

XI Международна среща на Клуб Млад Онколог България
Персонализираната медицина -
ключът към успеха в лечението на
рака
17-19 май 2024, Хотел Хаят Риджънси Правец

Лични данни

Член на Клуб Млад Онколог България *

Хотелско настаняване в хотел Хаят Риджънси Правец

Само попълнилите настоящата регистрационна форма и платилите такса участие имат гарантирано хотелско настаняване за периода на заявените дати. Хотелското настаняване, храната и напитките за придружаващите лица се заявяват и заплащат предварително на стойността на такса участие. Промяна или отказ от участие в събитието е необходимо да се направят не по-късно от 15.04.2024 г. на имейл inventstream@gmail.com.

Такса участие

Платилите такса участие в срещата получават достъп до всички лекции по време на събитието, информационни и рекламни материали, 2 бр. безплатни нощувки, храна и напитки по време на събитието на 17 и 18 май 2024 г. в хотел Хаят Риджънси Правец.

Регистрация – 1200 лв.
Регистрация за членове на Клуб Млад Онколог – 1100 лв.
Посочените суми са без ДДС.

Плащането се извършва по банков път – IBAN на сметка в лева: BG46BUIN95611000717835, титуляр Сдружение Клуб Млад Онколог.
Молим Ви да напишете името и фамилията на участника в полето „Основание за плащане” на платежното нареждане.
След като такса регистрация бъде платена от Ваша страна, ще получите потвърждение за Вашата регистрация на посочения от Вас имейл адрес.

Крайната дата за заявяване на участие е 15.04.2024 г.
След тази дата Клуб Млад Онколог не може да гарантира хотелско настаняване и участие в X Международна среща на Клуб Млад Онколог, 17-19 май 2024 г.

Повече информация можете да получите на телефон +359 885 844 589 или имейл inventstream@gmail.com - Антония Борисова, организатор.

Моля след като попълните регистрационната форма, натиснете долупосочения бутон РЕГИСТРАЦИЯ.

Съгласен съм с Общите условия за ползване и сдружение Клуб Млад Онколог да използва личните ми данни, за регистрация за събитие "X Международна среща на Клуб Млад Онколог" съгласно Политиката за Поверителност