

PROGRAM

DAY 1					
	Topic	Duration	Lecturer		
15:00 - 15:15	Introduction and course presentation	15 min	Dr. Bozhidar Iliev		
			Dr. Slaveyko Djambazov, PhD		
15:15 - 16:15	Lecture 1: Introduction to Epidemiology	60 min	Georgi Slavchev, PhD		
16:15 - 16:45	Lecture 2: Processing and analysis of data from epidemiological studies	30 min	Georgi Slavchev, PhD		
16:45 - 17:00	Coffee break				
17:00 - 17:30	WS 1: Processing and analysis of data from epidemiological studies	30 min	Georgi Slavchev, PhD		
17:30 - 18:00	Lecture 3: Systematic literary review (SLR) on research related to oncological diseases	30 min	Georgi Slavchev, PhD		
18:00 - 18:30	WS 2: Systematic Literary review (SLR) on research related to oncological diseases	30 min	Georgi Slavchev, PhD		
DAY 2					
	Topic	Duration	Lecturer		
8:30 - 8:45	Day 1 Wrap-up	15 min			
08:45 - 09:15	Lecture 4: Consolidation of data from epidemiological studies through meta- analysis	30 min	Georgi Slavchev, PhD		
09:15 - 09:45	WS 3: Consolidation of data from epidemiological studies through meta-analysis	30 min	Georgi Slavchev, PhD		

МладОнко	0

·· 09:45 - 10:30	Lecture 5: Interpretation and presentation of results	45 min	Georgi Slavchev, PhD
10:30 - 10:45	Coffee break		
10:45 - 11:30	Lecture 6: Value-Based Healthcare – core concept	45 min	Dr. Slaveyko Djambazov, PhD
11:30 - 12:00	Lecture 7: Outcome measurement	30 min	Yoanna Vutova, MPharm
12:00 - 13:00	Lunch		
13:00 - 13:30	WS 4: Strategy for outcome measurement	30 min	Yoanna Vutova, MPharm
13:30 - 14:15	WS 5: Implementation of outcome measurement process in the workflow via TDABC	45 min	Adriana Dacheva, PhD
14:15 - 15:00	Lecture 8: Quality of life (QoL) of patients with oncological diseases	45 min	Adriana Dacheva, PhD Yoanna Vutova, MPharm
15:00 – 15:15	Coffee break		
15:15 - 16:00	Lecture 9: Preparation of scientific publication (scientific article, poster). Guidelines for presenting a scientific paper	45 min	Adriana Dacheva, PhD Yoanna Vutova, MPharm
16:00 – 17:30	WS 6: Preparing a scientific publication (scientific article, poster)	90 min	Adriana Dacheva, PhD Yoanna Vutova, MPharm
17:30 - 18:00	Q&A		